Therapie Amersfoort

Jouw klacht is reden genoeg om contact op te nemen. Veel mensen met klachten blijven ‘hangen’ alvorens een behandeling te starten. Is het wel erg genoeg? Heb ik wel echt alle symptomen? Ben ik niet heel raar?

Ten eerste: jouw gevoel dat het zo niet langer gaat is haarscherp en verdient het om gehoord te worden. Ten tweede: jij hoeft niet te weten wat je hebt, dat is het werk van de psycholoog.

De kern van de behandeling ben jij

De grondbeginselen van de therapie bij Psycholoog Amersfoort zijn:

  • Dat jij alles in huis hebt om jouw situatie te boven te komen
  • Dat mijn vakkennis en betrokkenheid je perspectief, inzicht en concrete handvatten geeft
  • Dat jouw motivatie en de doelen die jij stelt ankerpunten in de behandeling zijn

Therapie Amersfoort – behandeling is gericht op groei

Centraal in ons werk staan jouw kwaliteiten, jouw kracht en de talenten die je hebt. Daarmee is de behandeling positief. Zeker als je daarbij bedenkt dat we niet in de klacht blijven hangen, maar dat jij richting geeft met de doelen die je jezelf stelt.

We zijn goed bekend met heel veel verschillende methoden en technieken. Welke ingezet worden hangt helemaal af van jou, van waar je naartoe wilt, wie je bent en wat bij je past. De behandeling is gericht op groei; je klacht is verminderd of verdwenen, maar je bent vooral een stapje verder als mens.

Bekijk hier de therapieën

Je kunt met uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psychologen Amersfoort. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Wat we voor jou kunnen doen…

Wil je meer weten over Therapie in Amersfoort, of over ons als therapeuten? Bel of mail Psycholoog Amersfoort voor een afspraak.