Lees meer over Psychologen Amersfoort

We willen je op het hart drukken dat je er niet alleen voor staat, ook al voelt dat misschien zo. Misschien ben je gewend om alles alleen te doen, gewend om hulp vragen uit de weg te gaan. Maar dat hoeft niet, het is geen zwakte. Het is juist dapper en krachtig om te erkennen dat je wat hulp kunt gebruiken. Wanneer je het gesprek aan gaat met een psycholoog of therapeut zul je merken dat het helemaal niet zo erg is, dat het echt meevalt – en vaak al direct oplucht – om met een professionele buitenstaander over je problemen te praten.

In Amersfoort zijn er zeer geschikte behandelaren die jou kunnen bijstaan in jouw proces. Het is het gemakkelijkst om telefonisch contact op te nemen. De praktijkassistente van Psychologen Nederland kan dan met jou kijken welke psycholoog het beste bij jou past. Zelfs in het geval dat wij niemand hebben die we passend achten voor jou, kunnen we je helpen om geschikte hulp te vinden buiten ons eigen netwerk.

Onderstaand hebben we alvast een aantal zeer geschikte behandelaren uit Amersfoort afgebeeld. Je kunt ons gerust bellen op 033 – 20 22 036 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Ingrid Wijnands, Psycholoog, Amersfoort

Psychologen Amersfoort - Ingrid Wijnands

Ingrid Wijnands is psychologe in Amersfoort. Voor Ingrid is het werken met mensen een hoofdthema in haar leven. De keuze om psychologie te studeren was dan ook al vroeg gemaakt. Na verschillende specialisaties zoals Psychodrama, Gestalt-therapie en Groepsdynamica werkt Ingrid ook met technieken uit de Cognitieve gedragstherapie om een verscheidenheid aan klachten te behandelen. Je kunt bij haar o.a. terecht voor relatietherapie, somberheids- en angstklachten, burnout klachten, trauma’s en meer. Afspraken mogelijk in het weekend en in de avonduren!


Bregje Taalman, Psycholoog, Amersfoort

Psychologen Amersfoort - Bregje Taalman

Bregje Taalman is psycholoog in Amersfoort en ook online psycholoog. Positieve psychologie zegt voor mij dat ik insteek op je krachten, veerkracht en mogelijkheden, waarbij we de focus leggen op jouw eigen regie. Afspraken zijn mogelijk in de avonduren!


Eva Bastin, Psycholoog, Amersfoort

Psychologen Amersfoort - Eva Bastin

Eva is psychologe in Amersfoort. Eva heeft op verschillende managementfuncties voor verschillende bedrijven overal op de wereld gewerkt. Tijdens die functies merkte zij al dat ze de verbinding tussen mensen erg belangrijk vond, daarnaast probeerde zij haar collega’s veelal te motiveren. Die kant van haar werd steeds dominanter, waardoor ze steeds meer richting de psychologie werd gedreven. Nu behandelt zij een verscheidenheid aan klachten zoals depressie, angst en burn-out, gebruikmakend van verschillende technieken zoals Acceptance and Commitment Therapy, Cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Bij Eva zijn afspraken ook in de avonduren en in het weekend mogelijk.


Erwin Smidt, Psycholoog, Amersfoort

Psychologen Amersfoort - Erwin Smidt

Erwin Smidt is psycholoog in Amersfoort. Erwin vindt het belangrijk om alle kanten van een mens te belichten, niet alleen de goede en niet alleen de slechte. Juist de combinatie maakt iemand compleet. Erwin heeft jarenlang als coach gewerkt en heeft daar veel over zijn eigen grenzen geleerd; en wat die grenzen voor hem betekenen. Nu helpt hij anderen die coaching kunnen gebruiken, of op andere gebieden vastlopen. Je kunt bij hem terecht voor relatietherapie, burnoutklachten, slaapproblematiek, mindfulness en meer. Afspraken ’s avonds en in het weekend mogelijk, tevens is online therapie mogelijk!


Marit van Roijen, Psycholoog, Amersfoort

Psychologen Amersfoort - Marit van Roijen

In mijn sessies staan openheid, eerlijkheid en jezelf beter leren kennen centraal. Ik zal je middels mijn interventies uitdagen om steeds meer tot je eigen kern te komen. Wie ben jij? En waar liggen jouw behoeften en waar liggen je belemmeringen? Je kan bij mij terecht voor o.a. angstklachten, burn-out, depressie, trauma en rouw- en verliesverwerking.


Marion van Nes, Therapeut, Hilversum

Psychologen Amersfoort - Marion van Nes

Marion van Nes is therapeut in Hilversum. Marion is begonnen in de kinderverpleegkunde, waar haar op viel dat het psychosociale gedeelte zó belangrijk is voor kinderen. Marion besloot meer te willen doen voor zulke kinderen en ging verder in opleiding. Na een opleiding ouderbegeleiding besloot ze om zich verder te ontwikkelen tot psychosociaal therapeut, coach en counselor. Naast kinderen behandelt Marion ook volwassenen met o.a. trauma’s, somberheid, moeite met rouw en verlies, slaapproblematiek en meer. Afspraken mogelijk in het weekend en in de avonduren!